STUDIO GESLOTEN - CASTINGFOTOGRAFIE BEËINDIGD

(ik ga verder met vrije fotografie)

 

Leoni Ravestein
tel: 06-27075357
e-mail adres: leoni.ravestein@online.nl
studio-adres: Haarlemmer Houttuinen 169 (vlakbij CS Amsterdam, tussen Singel en Korte Prinsengracht)
BTWnr: 78727571.B.01. Aangesloten bij KvK.

Opleiding
Rijksakademie van Beeldende Kunsten, afd. Visuele Communicatie

Na een aantal jaren als freelance dans- en theaterfotografe, ben ik  overgestapt naar vrijwel uitsluitend castingfotografie. In mijn studio, in alle rust en concentratie, fotoportfolios voor acteurs, professioneel en aankomend.

Castingfoto's helpen castingbureaus, producenten en regisseurs bij het vinden van mensen/types voor o.a. films, tv-series en commercials. Deze foto's moeten vooral een naturele uitstraling hebben.
Ik vind het spannend om vanuit dit gegeven een helder en levendig 'eigen' beeld van de geportretteerde te maken, en daar neem ik tijd voor. Een sessie duurt daarom ook meestal ruim 2 uur.

Prijs sessie: 160 euro (incl BTW, en een aantal bewerkingen).
De foto's zijn digitaal en in kleur, waarvan ik er een aantal ook in zwart/wit aanlever.
Ik maak zelf een eerste kleine selectie die ik bewerk, laat de geportretteerde wel de vrijheid om zelf ook een voorkeur selectie aan te geven die ik dan ook bewerk.
Sessies uitsluitend op afspraak, u kunt mij bellen of emailen voor contact en verdere relevante informatie aangaande castingfoto-vereisten, zoals kleding en make-up.

Opdrachtgevers o.a.:
Kemna Casting
Harrie Klooster Casting
Features Creative Management
Henneman Agency
All Stars AgencyNaast dit opdrachtwerk ben ik recentelijk weer vrij werk aan het ontwikkelen, landschappen, botanisch en wat mijn oog trekt, vooral tijdens mijn Australie-reizen. 
Zoals voor mijn foto-kalender 2014. En deelname aan de fotocompetitie Gardens in Focus, georganiseerd door de Royal Botanic Gardens Sydney, foto's gemaakt in botanische tuinen. 
2013: shortlisted met foto 'Red Leaves", geprinte versie voor eindtentoonstelling en verkocht.Website by Folibee